Musiker

ViolinistJeg er uddannet violinist, med orkesterdiplomeksamen fra Det jyske Musikkonservatorium i Århus. Videregående studier i London hos prof. Maureen Smith, Royal College of Music.
Det er blevet til et stort antal solokoncerter samt kammermusik, bl.a. i barokorkestret Ricercare. Desuden omfattende virksomhed som salonmusiker, underviser, dirigent og orkestermusiker.
Jeg spillede i mange år i duoen ”Schwung”, som underholdt med eksklusiv, klassisk musik ved receptioner, kongresser, events og bryllupper og desuden lavede koncertshows.

Som underviser var jeg, fra 2002-2020, tilknyttet Aarhus Musikskole som exam. Suzukipædagog, lærer i undervisningssystemet Music Mind Games og violinlærer på Katrinebjergskolen. Se mere om mine kompetencer indenfor Folkeskole-undervisning under Konsulent.
Jeg har spillet i Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Det jyske Ensemble og Randers Kammerorkester, som jeg stadig er tilknyttet freelance.

Salut d'Amour
Wien, du Stadt meiner Träume
Cavalleria Rusticana


DirigentJeg har studeret direktion på Canford Summer School of Music i Dorset, England og hos Søren Kinch Hansen, Det jyske Musikkonservatorium. Har 15 års erfaring med direktion, primært fra Randers Amatør Symfoniorkester, som jeg ledede fra 1998-2009, Jysk Ungdoms Symfoniorkester (JUSO), som jeg dirigerede fra 2003-2004 og Viborg Amts UngdomsSymfoniOrkester, som jeg ledede 2009-2011.

Desuden flere store opførelser med orkester og kor, bl.a. Händels Messias, N.W. Gades Elverskud og Mozarts Requiem. Uropførte i 2004 Kasper Bais ”Vokseværk” for orkester, kor og tre sangsolister.

Har fungeret som vejleder i faget ensembleledelse på Det jyske Musikkonservatorium.

Se mine referencer som dirigent her.
Se min repertoireliste her.